Hinnasto

Pyydä hinta-arvio

Kerro meille täältä löytyvällä lomakkeella, millaista palvelua tarvitsisit

Työn hinnat 1.1.2024 alkaen

  • Työ 60 € / h (kirjanpito, veroilmoitukset, neuvonta ym. asiantuntijatyö)
  • Kiirelisä 12 € / h tai kpl

Palkanlaskenta

  • Palkanlaskenta, 1 – 3 palkkaa /kk /kpl 21 €
  • Palkanlaskenta, 4 palkkaa tai enemmän /kk /kpl 18 €
  • Uuden työntekijän perustaminen /kpl 10 €
  • Palkanlaskentaan ja työnantajana toimimiseen liittyvä neuvonta /h 60 €
  • Palkkatukihakemus, Kela-korvaushakemus /h 60 €
  • Lomapalkkalaskenta ja jaksotukset /h 60 €
Palkanlaskennan hintaan kuuluvat yhden palkan tai palkkion laskeminen, asiakkaan opastus tarvittavien dokumenttien toimituksessa, tulorekisteri-ilmoitukset, palkan ja verojen maksutietojen sekä sähköisen palkkalaskelman toimittaminen asiakkaalle
Kirjanpidon hintaan vaikuttaa tuntihinnoittelussa olennaisesti toimitetun aineiston ja yhteistyön laatu.
Jos aineistossa ei ole puutteita, virheellisyyksiä tai epäselvyyksiä, vauhti on nopeampi. Jos taas joudumme pyytämään tositteita erikseen, kyselemään lisätietoja ja tekemään tarkistuslaskelmia, aikaa menee enemmän ja hinta muodostuu korkeammaksi.
Tilitoimiston ja asiakkaan yhteisesti käyttämä taloushallinto-ohjelmisto mahdollistaa jokaiselle asiakkaalle räätälöidyn työnjaon ja automatisoinnin asteen. Mitä enemmän näitä ominaisuuksia hyödynnetään, sitä nopeammin työ sujuu.
Neuvonnasta veloitamme erikseen silloin, kun asiakas tarvitsee laajempaa neuvontaa jossain asiassa. Pieniin tavallisia tilanteita koskeviin kysymyksiin vastataan ilman eri veloitusta. Nyrkkisääntönä jos asian neuvontaan ja mahdolliseen selvittämiseen menee aikaa yli puoli tuntia, se veloitetaan omana työnään.
Kiirelisä veloitetaan normaalin, sovitussa ajassa valmistuvan palvelun ylittävästä työstä, josta tieto tulee vähäisissä tapauksissa alle neljä työpäivää ja suuremmissa töissä alle kuukausi ennen haluttua valmistumisaikaa. Vähäisiä tapauksia ovat esimerkiksi yksittäisiä kysymyksiä laajempi neuvonta tai tietojen hakeminen kirjanpidosta, suurempi on tehtävä, joka vaatii lisävientejä kirjanpitoon tai vastaavaa lisätyötä, esimerkiksi erityistä tiedonhankintaa lainsäädännöstä tai verosäännöksistä.

Ohjelmistohinnat

Asiakkaan palvelutoiveiden ja aineiston laadun perusteella kullekin asiakkaalle valitaan sopiva ohjelmistoratkaisu. Mahdollisuuksia on kolme: Tuttava, Kaveri ja Toveri.
Tuttava-ohjelmistopaketit ovat mallia ”musta laatikko” eli asiakas toimittaa aineiston muuta kautta kuin kirjanpito-ohjelmaan, me teemme kirjanpidon ja asiakas saa pdf-muotoiset raportit. Tuttava-pakettien hinnat ovat 6,00 – 12,00 euroa kuussa. 
Kaveri-paketteihin kuuluu Fennoa-ohjelmiston peruskäyttö. Niissä asiakas saa käyttöönsä mm. myyntilaskutusohjelman ja myynti- ja ostoreskontran. Asiakas pääsee myös tarkastelemaan kirjanpitoa ja tositteita suoraan ohjelmassa.
Fennoaan on mahdollista avata pankkiyhteys, jolloin se toimii käytännössä kuin verkkopankki ja myynti- ja ostolaskut kirjautuvat automaattisesti maksetuiksi.
Fennoa mahdollistaa monia muitakin asiakkaan ja kirjanpitäjän yhteistyötä sujuvoittavia toimintoja. Kaveri-pakettien hinnat ovat 17,00 – 40,00 euroa kuussa. 
Toveri-paketeissa käytössä ovat Fennoan kaikki ominaisuudet. Kaveri-paketin ominaisuuksien lisäksi Toveri sisältää ostolaskujen vastaanoton verkkolaskuina sekä Fennoan mobiilisovelluksen. Myös Fennoan jatkossa kehittämät uudet toiminnot sisältyvät Toveri-paketteihin. Toveri-pakettien hinnat ovat 40,00 eurosta kuussa ylöspäin. 

Aloitusmaksu

  • yhteisöiltä 235,00 €
  • yksityisiltä elinkeinonharjoittajilta ja henkilöiltä 100,00 €
Aloitusmaksuun sisältyvät tarvittavat aloitustapaamiset tai sähköpostineuvonta sekä kirjanpidon perustamistoimenpiteet

Hintoihin lisätään alv 24 %.