Hinnat

  • Palkanlaskenta 15,- / palkka (alviton hinta, alveineen 18,60 €)
  • Muu työ 54,- / h (alveineen 66,96 €)
  • Kiirelisä 7,- / h (alveineen 8,68 €)

Aloitusmaksu

  • yhteisöitä 175 € (alveineen 217 €)
  • yksityisiltä elinkeinonharjoittajilta ja henkilöiltä 75 € (alveineen 93 €)

Aloitusmaksuun sisältyy tarvittavat aloitustapaamiset tai sähköpostineuvonta, sekä kirjanpidon perustamistoimenpiteet.

Palkanlaskennan hintaan kuuluu uuden palkansaajan vienti laskentaan, yhden palkan tai palkkion laskeminen, asiakkaan opastus tarvittavien dokumenttien toimituksessa, kausiveroilmoitus verottajalle, palkan ja verojen maksutietojen sekä sähköisen palkkalaskelman toimittaminen asiakkaalle ja vuosi-ilmoitukset verottajalle ja työttömyysvakuutusrahastolle. Vakuutuslaitosten ilmoitukset teemme tuntihinnalla erikseen sovittaessa.

Kirjanpidon hintaan vaikuttaa tuntihinnoittelussa olennaisesti toimitetun aineiston laatu. Keskimääräinen työnopeus on noin 50 vientiä tunnissa sisältäen papereiden järjestelyn ja selvittelyn ym. Yhdestä tapahtumasta ja sen todentavasta tositteesta tehdään aina vähintään kaksi vientiä, monimutkaisemmista tapahtumista useampia. Jos aineistossa ei ole puutteita, virheellisyyksiä tai epäselvyyksiä, vauhti on nopeampi, jolloin hinta vientiä ja tositetta kohden muodostuu pieneksi. Jos taas joudumme pyytämään tositteita erikseen, kyselemään lisätietoja ja tekemään tarkistuslaskelmia, aikaa menee enemmän ja vientihinta muodostuu korkeammaksi.

Kiirelisä veloitetaan normaalin, sovitussa ajassa valmistuvan palvelun ylittävästä työstä, josta tieto tulee vähäisissä tapauksissa alle neljä työpäivää ja suuremmissa töissä alle kuukausi ennen haluttua valmistumisaikaa. Vähäisiä tapauksia ovat esimerkiksi yksittäisiä kysymyksiä laajempi neuvonta tai tietojen hakeminen kirjanpidosta, suurempi on tehtävä, joka vaatii lisävientejä kirjanpitoon tai vastaavaa lisätyötä, esimerkiksi erityistä tiedonhankintaa lainsäädännöstä tai verosäännöksistä.

Emme veloita erikseen toimistotarvikkeista, postikuluista jne.